Nyomtatás

A Kukorelly-Reischl Tanulmányi Alap 2019. évi Keszthely pályázatának kiírása

A Kukorelly-Reischl Tanulmányi Alap pályázatot hirdet keszthelyi intézményekről. Az Alap olyan irodalmi-történelmi gondolat ébresztő tanulmányokat szeretne, amelyek Keszthely múltjából a jövőbe tekintést elősegítik.

Témakörök:

A keszthelyi Városi Kertészet története és működése

A Karmelita Rend és templom Keszthelyen

A Keszthelyi Huszárezred és laktanya története

 

Pályázati feltételek:

  • A pályázat jeligés. Az írásban beküldött pályamunka mellé, lezárt borítékban kérjük csatolni a szerző nevét, születési évét és lakcímét.
  • A pályamunkát 2019. május 15-ig kell beküldeni a keszthelyi Balatoni múzeum címére: 8360 Keszthely, Múzeum u. 2. A borítékon kérjük feltűntetni: „Keszthely 2019 – pályázat”
  • A pályázati anyag terjedelme A/4-es oldalon Times New Roman 12-es betűmérettel, 1,5 sortávval minimum 12, maximum 25 oldal lehet.
  • A pályamunkát két kinyomtatott példányban és két adathordozón kell beküldeni.
  • Tudományos igényű munka esetén kérjük, a lábjegyzeteket a lap alján vagy a dolgozat végén megjelentetni és az irodalomjegyzéket megadni. Tudományos esszé esetében a felhasznált irodalom felsorolását kérjük feltüntetni.

 

A pályamunkákról hét tagú zsűri dönt: Cséby Géza iró,történész, Fekete György szállodaigazgató, Havasi Bálint a Balatoni Múzeum igazgatója, Horváth Tihamér vállakozó, Kukorelly Pál közgazdászprofesszor, Papp Péter egészségügyi szaktanácsadó, Szutrély Péter orvos.

A zsűri a díjakat összevonhatja, megoszthatja, más jutalmakat is megállapíthat.

 

PÁLYADÍJAK : 

Első díj: 300.000.-Ft.

Második díj: 150.000.- Ft.

 

Beküldési határidő: 2019. május 15.

csütörtök, 23 május 2019 12:00
FaLang translation system by Faboba