Feltárul a múlt - Ásatáslátogatás az M76 gyorsforgalmi út nyomvonalán

Keszthely város napja rendezvénysorozat keretében 2018. június 3-án, vasárnap 14 órakor egy izgalmas időutazásra hívjuk.

Keszthely-Fenékpuszta mellett a leendő M76 gyorsforgalmi út nyomvonalán ásatáslátogatást szervezünk. 
Az ásatáslátogatáson mindenki bepillanthat a régészet titkaiba, megismerheti kik és hogyan éltek Keszthely környékén több ezer évvel ezelőtt.  
Az időutazásban Havasi Bálint régész, a Balatoni Múzeum igazgatója, valamint Eke István, a zalaegerszegi Göcseji Múzeum régész-muzeológusa lesznek társaik és vezetőik. 

Javasoljuk, hogy aki csak teheti kerékpárral érkezzen, hiszen az ásatás Keszthely-Fenékpusztán túl a kerékpár út mellett található. 
Aki mégis a gépkocsi mellett dönt az az ásatás mellett a térképen jelölt találkozási pont közelében tud parkolni. (Az ásatás 7 kilométer a Balatoni Múzeumtól.)

Találkozó helyszíne: https://goo.gl/maps/EyLyfSRTWhL2 google térképre mutató linken érhető el.

A program időtartama: 14:00-15:30

Kérjük regisztráljon az eseményre a https://goo.gl/forms/b6HChGiOShY6Pjii2 linken. (Nagyszámú jelentkező esetén több csoportot szervezünk:-)

Bővebb információ az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emaillcímen vagy a 06-83-312-351 telefonszámon kérhető.

Last modified on Thursday, 07 June 2018 09:51

Shop