Múzeumlátogatás & sétahajózás

A Balatoni Múzeum és a Balatoni Hajózási Zrt. közös programajánlata: ismerd meg a Balaton történetét, természeti kincseit, és nosztalgiázz a régi balatoni nyaralásokról, aztán szállj hajóra, és éld át az igazi Balaton-élményt!

A 2019-es hajózási szezonban sétahajójegyeddel 15 %-os kedvezménnyel vásárolhatod meg múzeumi belépőjegyed, és fordítva: múzeumi belépőjegyed felmutatásával 15 %-os kedvezménnyel válthatod meg sétahajójegyed a BAHART járataira.

Szeretettel várunk!  

 

Figyelem! A kedvezmény a múzeumi belépőjegy (nyugta) / sétahajójegy kiállítását követő 7 naptári napon belül vehető igénybe, és kizárólag az 1 órás, program nélküli sétahajózásra érvényes.

A múzeumi belépőjegyen / sétahajójegyen szereplő létszámnak megfelelő mennyiségű kedvezményes múzeumi belépőjegy / sétahajójegy igényelhető.

A kedvezmény a Balatoni Múzeumban minden jegytípusra érvényes.

10 fő feletti csoportok a sétahajózás előtt részvételi szándékukat a +36 84 310 050 / 1 telefonszámon, vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen egyeztessék a BAHART Ügyfélközponttal.

Last modified on Thursday, 07 November 2019 10:28

Shop