LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0
2021. október 25. - 29. Őszi szünetTúrázásVárak

Múzeumunk, kiállításaink sokszínűségét tükrözve, a hét folyamán térben és időben is barangolunk “a Balaton körül”. Felfedezzük többek között vidékünk természeti kincseit, s utánajárunk annak is, kik és hogyan éltek egykor a tó körül.

Mindezt közvetlen közelről!

Talán nem sokan fogtak a kezükben igazi középkori fegyvereket, vagy készítettek római sisakot: táborunkban ezekre is sor kerül!

A tábor végére garantáltan otthonosan érzik majd magukat kiállításainkban a gyerekek. Ám nem csak az épületet vesszük birtokba, hiszen Keszthely környékén annyi izgalmas felfedeznivaló vár ránk: túráink során meghódítjuk a Keszthely környéki várakat, és ellátogatunk a Fenékpusztai Madárgyűrűző állomásra is.

A gyerekek emellett a múzeumi munka rejtelmeibe is bepillanthatnak. Ellátogatunk a restaurátorműhelybe, majd mi magunk is ügyeskedünk, kézműveskedünk.

És persze sokat játszunk!

Hasznos információk

Tábor díja:

4.000 Ft / fő / nap

Korosztály:

8 – 14 év

Tábor időtartama:

5 nap / napi 8 óra

Ha bármilyen kérdése merülne fel, keresse bizalommal Németh Péter múzeumpedagógust a 83/312-351-es telefonszámon vagy a muzeumpedagogia@balatonimuzeum.hu e-mail címen.

Jelentkezés az őszi táborra

A regisztráció lezárult

Kedves Látogatóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy múzeumunk január 24-ig zárva tart. Szeretettel várjuk Önöket január 25-én 9.00 órától!