LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00
2020. január 29. BlogWebshopHonlap

A pályázat célja a Balatoni Múzeum honlapjának fejlesztése a honlap egyes tartalmi elemeinek megőrzésével, új funkciók bevezetésével (blog, webshop, instagram integráció, jelentkezési és regisztrációs űrlapok) reszponzív, akadálymentes, 2011. évi CXII törvény előírásinak megfelelő új weboldal felépítése volt.

A weboldalt WordPress tartalommenedzsment rendszerre (CMS) építjük fel, ezáltal a weboldal tartalmai egy egyszerű, laikusok által is jól kezelhető, web alapú rendszer segítségével gondozhatók, a weboldal szerkesztése nem igényel szakértői és programozói közreműködést.

Az utóbbi időben vendégkörünkben megnőtt az igény arra, hogy a múzeumi boltban található termékek mellett egyes szolgáltatásainkat (leginkább nyári táborok férőhelyeit) online, kényelmesen megrendelhessék és ezek árát szintén online, gyorsan és biztonságosan rendezhessék. Erre való tekintettel egy webshop modul kialakítása és oldalba integrálása is megvalósult.

A fejlesztéseknek köszönhetően a korábbi weblapnál funkciógazdagabb, korszerűbb, a látogatói igényeket és az intézményi érdekeket jobban kielégítő weblapot hoztunk létre.

A weboldalt a Bábelhal Webstúdió készítette.

Szakmai beszámoló letöltése