LogoBalatoni MúzeumBábelhal Webstudio(Magyar) Telepít
0

Borkommunikáció

BalatonBorBorBoretikettDizájnMarketingkommunikációnéprajz

«Bölcsek leszünk, mint a bor, melyet ittunk, s vállvonogatva beszélünk az utókor ítéletéről. Mert minden bölcsesség alja, melyet a magyar hazai borból és a műveltségből tanult, ennyi: szeretni kell az életet, s nem törődni a világ ítéletével. Minden más hiúság.» Márai Sándor

7 990 Ft

1 в наличии

Описание

Érdemes tudni, hogy a legtöbb európai nyelv a latin vino szóból eredezteti a bor megnevezését, kivéve a görög és a magyar nép.

A borkommunikáció területe kifejezetten azzal foglalkozik, hogyan beszéljünk erről a sajátos termékről, hogyan márkázzuk és hogyan adjuk el a bort, hogyan lehet hatékony és a fogyasztókat megfelelően megcélzó borleírásokat készíteni, milyen egyedi jellemzői vannak a borújságírásnak, azaz a borról szóló és a borral történő kommunikáció teljes spektrumát lefedi.

A Századvég Kiadó nagy vállalkozásba kezdett: az egyedülálló és teljesen újszerű Borkommunikáció kötet e széles témakör minél nagyobb szeletét kívánja lefedni, húsz szerző és harmincnál több fotográfus közreműködésével.

Az impozáns kiállítású, egyben informatív kötet nem titkolt célja a borkommunikációs alapvetésen túl a minőségi, magyar borok fogyasztásának népszerűsítése.

A kötetet szerkesztette Veszelszki Ágnes.

Детали

Вес 1.5 kg
Габариты 25 × 2.5 × 25 cm
(Magyar) Borító

KEKE Grafikai Stúdió Kft.

(Magyar) ISBN

978-615-5164-38-5

(Magyar) Kiadás éve

2018

(Magyar) Kiadó

Századvég Kiadó

(Magyar) Nyelv

magyar

(Magyar) Oldalszám

302