LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

Borkommunikáció

BalatonBorBorBoretikettDizájnMarketingkommunikációnéprajz

“Bölcsek leszünk, mint a bor, melyet ittunk, s vállvonogatva beszélünk az utókor ítéletéről. Mert minden bölcsesség alja, melyet a magyar hazai borból és a műveltségből tanult, ennyi: szeretni kell az életet, s nem törődni a világ ítéletével. Minden más hiúság.” Márai Sándor

7 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Érdemes tudni, hogy a legtöbb európai nyelv a latin vino szóból eredezteti a bor megnevezését, kivéve a görög és a magyar nép.

A borkommunikáció területe kifejezetten azzal foglalkozik, hogyan beszéljünk erről a sajátos termékről, hogyan márkázzuk és hogyan adjuk el a bort, hogyan lehet hatékony és a fogyasztókat megfelelően megcélzó borleírásokat készíteni, milyen egyedi jellemzői vannak a borújságírásnak, azaz a borról szóló és a borral történő kommunikáció teljes spektrumát lefedi.

A Századvég Kiadó nagy vállalkozásba kezdett: az egyedülálló és teljesen újszerű Borkommunikáció kötet e széles témakör minél nagyobb szeletét kívánja lefedni, húsz szerző és harmincnál több fotográfus közreműködésével.

Az impozáns kiállítású, egyben informatív kötet nem titkolt célja a borkommunikációs alapvetésen túl a minőségi, magyar borok fogyasztásának népszerűsítése.

A kötetet szerkesztette Veszelszki Ágnes.

További információk

Tömeg 1.5 kg
Méretek 25 × 2.5 × 25 cm
Borító

KEKE Grafikai Stúdió Kft.

ISBN

978-615-5164-38-5

Kiadás éve

2018

Kiadó

Századvég Kiadó

Nyelv

magyar

Oldalszám

302