LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00

Keszthelyen, a Múzeum utca 2. cím alatt várjuk látogatóinkat, a Múzeum bejárata a Kossuth utca felől nyílik.

Ha már Keszthelyen vagyunk, gyalog nagyon könnyen megközelíthető a Múzeum. A város szívét jelentő főtértől induljunk el a Kossuth utcán a sétáló utcával, azaz a Festetics Kastéllyal ellentétes irányba. Kb. 10 perces séta vár ránk, a Múzeum jellegzetes épülete már messziről könnyen kiszúrható.

Busszal

Ha menetrendszerűen közlekedő távolsági busszal érkezünk Keszthelyre, akkor a keszthelyi buszpályaudvaron kell leszállnunk. A Balatoni Múzeum a buszpályaudvartól ~400 méterre található. Pár perces sétával a város központja felé, azaz a dobnak felfelé induljunk el. A Múzeum épülete a domb tetején vár ránk.

Ha különjárattal érkezünk, akkor a Múzeum melletti utcákban díjtalanul parkolhatnak.

Vonattal

A keszthelyi vasútállomás közvetlen a buszpályaudvar mellett található. A Balatoni Múzeum a vasútállomástól is ~400 méterre található. Pár perces sétával a város központja felé, azaz a dobnak felfelé induljunk el. A Múzeum épülete a domb tetején vár ránk.

Autóval

A Múzeum környéki utcákban az év bármely szakaszában ingyenes a parkolás. Keszthely kis város, pár perc autózással bármely pontjától könnyedén megközelíthető a Múzeum. Google Maps-es útvonaltervezéshez kattints ide!

Mozgáskorlátozott parkoló

A fogyatékkal élők, mozgáskorlázottak számára ingyenes parkolót biztosítunk közvetlen a Múzeum főbejárata előtt.