0

A Balatoni Múzeum Keszthelyen, a Múzeum utca 2. cím alatt várja a látogatókat.

Ha már Keszthelyen vagyunk, gyalog nagyon könnyen megközelíthető a Múzeum. A város szívét jelentő főtértől induljunk el a Kossuth utcán a sétáló utcával, azaz a Festetics Kastéllyal ellentétes irányba. Kb. 10 perces séta vár ránk, a Múzeum jellegzetes épülete már messziről könnyen kiszúrható.

Busszal

Ha menetrendszerűen közlekedő távolsági busszal érkezünk Keszthelyre, akkor a keszthelyi buszpályaudvaron kell leszállnunk. A Balatoni Múzeum a buszpályaudvartól ~400 méterre található. Pár perces sétával a város központja felé, azaz a dobnak felfelé induljunk el. A Múzeum épülete a domb tetején vár ránk.

Ha különjárattal érkezünk, akkor a Múzeum melletti utcákban biztosítunk parkolási helyett. Érdemes előtte felvenni velünk a kapcsolatot, hogy biztosan legyen parkoló helye a busznak.

Vonattal

A keszthelyi vasútállomás közvetlen a buszpályaudvar mellett található. A Balatoni Múzeum a vasútállomástól is ~400 méterre található. Pár perces sétával a város központja felé, azaz a dobnak felfelé induljunk el. A Múzeum épülete a domb tetején vár ránk.

Autóval

Az autóval érkezők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a Múzeum melletti utcákban (még nyáron is). Keszthely kis város, pár perc autózással bármely pontjától könnyedén megközelíthető a Múzeum. Google Maps-es útvonaltervezéshez kattintson ide.

Mozgáskorlátozott parkoló

A fogyatékkal élők, mozgáskorlázottak számára ingyenes parkolót biztosítunk közvetlen a Múzeum főbejárata előtt.