LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

A Balatoni Múzeum látogatása rendkívül szórakoztató! Büszkék vagyunk arra, hogy az egész családnak tartalmas szórakozást tudunk nyújtunk a XXI. században is.

A családok kevesebbet fizetnek

A családoknak kedvezményes belépési díjat biztosítunk. A belépőjegy árainkról további információk itt találhatók.

Család- és gyerekbarát múzeum

A Múzeumban külön termet szenteltünk arra, hogy a gyerekek játékos foglalkozások segítségével felszabadíthassák kreatív zsenijüket. Megmutathatják virtuóz rajzkészségeiket, régi parasztcsalád bőrébe bújva fotózkodhat az egész család.

A Múzeum különböző pontjain apró, interaktív játékokat rejtettünk el.

Az épületben elszórva több mint 50 babzsák biztosítja a pihenést, ha éppen pihenni támad kedve valakinek.

A Múzeumban játszósarok, pelenkázó, udvarunkon játszótér is található.

Kincskereső játék

Idegen lények szállták meg a Múzeumot! Tudásra éheznek, segíts nekik megszerezni azt. Mobiltelefonod segítségével keresd meg a tudást a Múzeumban és fejleszd a karaktereket mesterré.

Ha ügyes vagy, te lehetsz a Múzeum tiszteletbeli igazgatója!

Emlékérme

Készítsétek el saját múzeumi emlékérmeteket!

A présgép használatához kérjétek a múzeumi dolgozók segítségét!

Ára: 300 Ft

Családi napok

Az évszakokhoz, ünnepekhez, iskolai szünetekhez kötött családi napjaink mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Keresd programjaink között a családi napokat!

Nyári gyerektáborok

Nyári gyerektáboraink természetismereti, történelmi, néprajzi és régészeti tematikákat járnak körül. Az 5 napos táborok során a Múzeum tárlatainak megismerése, játékos, kreatív foglalkozások és kirándulások is szerepelnek a programok között. Érdemes minél előbb jelentkezni nyári táborainkra, mert nagyon gyorsan betelnek.

Ünnepeld születésnapodat a Balatoni Múzeumban!

Ha az ünnepelt még nem múlt el 10 éves, és a Múzeumunkban szeretnéd tartani a szülinapi partit, akkor van egy jó hírünk! Különféle megoldások közül lehet választani és természetesen szép ajándékot is fogunk adni a születésnaposnak. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megvitassuk a lehetőségeket.