LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

Ha Keszthelyen kirándul az osztály vagy környékbeli iskolában jársz, akkor is számos lehetőséget tartogat egy látogatás a Balatoni Múzeumban.

Várjuk a szervezők előzetes jelentkezését, hogy minden információt és segítséget megadhassunk ahhoz, hogy zökkenőmentesen és tartalmasan teljék a látogatás.

Ha Keszthelyen kirándul az osztály

Múzeumpedagógusunk által vezetett programunk tartalmas és egyben izgalmas szórakozást kínálnak az óvodáskortól a középiskolás korosztályig. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő előadás során a gyerekek megismerhetik a Balaton természeti kincseit és kulturális örökségét.

Sőt, az osztályt kísérő pedagógusoknak ingyenes belépőjegyet adunk ajándékba. A belépőjegy a diákoknak 700 Ft/fő. A tárlatvezetés 60 percig tart, tárlatvezetési díj magyar nyelven 3.500 Ft/csoport (a belépőjegy árát nem tartalmazza). Foglalásért vagy további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (látogatás előtt legalább 5 munkanappal).

Busszal érkező osztályoknak

Az autóbusszal érkező osztályok előre egyeztetett időpontban közvetlen a Múzeum előtt is leszállhatnak. A buszsofőr ezt követően parkolhat a Múzeum melletti utcák valamelyikében. Érdemes érkezés előtt felvenni velünk a kapcsolatot, hogy biztosan legyen parkoló helye a busznak.

Együttműködés a környékbeli iskolákkal

Ha már Keszthelyen laksz, a Balaton alapos ismerete szinte kötelező tudás. A környékbeli iskolák miatt találtuk ki a bérletet. Ezen bérletek az aktuális múzeumpedagógiai foglalkozások árainknál jóval kedvezőbben elérhetőek.

A bérletekkel bármely múzeumi foglalkozás igénybe vehető. A foglalkozások témájáról, időtartamáról érdemes minden esetben előzetesen egyeztetni múzeumpedagógus kollégánkkal.

Letölthető felfedezőlapok

Töltsd le előre felfedezőlapjainkat, segítenek neked a Múzeumban! Általános iskolás csoportok számára állandó kiállításainkhoz kapcsolódó, ingyenesen letölthető “Fedezzük fel együtt a Balaton titkait!” felfedezőlapok: A Balaton és természeti környezete (.pdf), Erődök és várak a Balaton partján (.pdf), Balatoni halászat (.pdf), Balatoni fürdőkultúra, turizmus és hajózás (.pdf).

Kincskereső játék

Idegen lények szállták meg a Múzeumot! Tudásra éheznek, segíts nekik megszerezni azt. Mobiltelefonod segítségével keresd meg a tudást a Múzeumban és fejleszd a karaktereket mesterré. Ha ügyes vagy, te lehetsz a Múzeum tiszteletbeli igazgatója!