LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00

Legyen szó osztálykirándulásról Keszthelyen, vagy kihelyezett tanóráról a környékbeli iskolákban, nálunk számos lehetőséget találsz, amelyek különleges élményeket tartogatnak.

Várjuk a szervezők előzetes jelentkezését, hogy minden információt és segítséget megadhassunk ahhoz, hogy zökkenőmentesen és tartalmasan teljék a látogatás.

Ha Keszthelyen kirándul az osztály

Múzeumpedagógusaink által vezetett programjaink tartalmas és egyben izgalmas szórakozást kínálnak mindenkinek, óvodáskortól egészen a középiskolás korosztályig. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő előadás és interaktív játék során a gyerekek megismerhetik a Balaton természeti kincseit és kulturális örökségét.

Sőt, az osztályt kísérő pedagógusoknak ingyenes belépőjegyet adunk ajándékba. A belépőjegy a diákoknak 1.000 Ft/fő. Egy tárlatvezetés 60 percig tart, a tárlatvezetési díj magyar nyelven 4.500 Ft/csoport (a belépőjegy árát nem tartalmazza). Foglalásért vagy további információkért kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot (látogatás előtt legalább 5 munkanappal)!

Fontos továbbá, hogy egy tárlatvezetésen a csoport maximális létszáma 20 fő lehet, aminek az az oka, hogy néhány terembe nem férnek el ennél több. Ha nagyobb létszámú csoport érkezik, akkor több kisebb csoportban tudunk titeket körbevezetni, a tárlatvezetési díjat pedig ezek alapján kell csoportonként fizetni.

Busszal érkező osztályoknak

Az autóbusszal érkező osztályok előre egyeztetett időpontban közvetlen a múzeum előtt is leszállhatnak. A buszsofőr ezt követően parkolhat a múzeum melletti utcák valamelyikében. Szeretnénk segíteni a parkolóhely biztosításában, így kérjük, hogy jelezzétek előre, ha külön busszal érkeztek!

Együttműködés a környékbeli iskolákkal

Ha már Keszthelyen laksz, a Balaton alapos ismerete szinte kötelező tudás. A környékbeli iskolák miatt találtuk ki a bérletet. Ezen bérletek az aktuális múzeumpedagógiai foglalkozások árainknál jóval kedvezőbben elérhetőek.

A bérletekkel bármely múzeumi foglalkozás igénybe vehető. A foglalkozások témájáról, időtartamáról érdemes minden esetben előzetesen egyeztetni múzeumpedagógus kollégánkkal.

Letölthető felfedezőlapok

Fedezzük fel együtt a Balaton titkait! Töltsd le előre ingyenesen elérhető felfedezőlapjainkat, amelyek segítenek neked a múzeumban! Általános iskolás csoportok számára állandó kiállításainkhoz kapcsolódó, ingyenesen letölthető felfedezőlapok:

Kincskereső játék

Idegen lények szállták meg a Múzeumot! Tudásra éheznek, segíts nekik megszerezni azt! Mobiltelefonod segítségével töltsd le a Balatoni Múzeum applikációját, járd végig a kiállítótereket, és fejleszd a karaktereket mesterré!

Ha ügyes vagy, te lehetsz a Múzeum tiszteletbeli igazgatója!