LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00

Szeretnél mélyebb ismereteket szerezni kiállításainkról csoportos légkörben?

Foglalj tárlatvezetést, és engedd, hogy muzeológus kollégáink beavassanak a Balaton titkaiba!

Kérjük a tárlatvezetési igénnyel a látogatást megelőzően két munkanappal korábban vedd fel velünk a kapcsolatot! Amennyiben egy munkanapon belül nem igazoljuk vissza az igényt, akkor kérünk hívj minket a 83/312-351 telefonszámon.

A belépőjegy árainkról további információk itt találhatók.

Vezetett túrák

Felnőtt csoportok számára

Tapasztalt múzeumi előadóink szívesen végigkísérnek múzeumunk állandó kiállításain. Feltárják a Balaton titkait, lenyűgöző történeteket mesélnek, ráirányítják a figyelmet a legérdekesebb tárgyakra. Egy tárlatvezetés 10-30 fős csoportoknak 60 percig tart. A tárlatvezetési díj magyar nyelven 7.000 Ft/csoport, angol és német nyelven 10.000 Ft/csoport. Az ideális tárlatvezetés miatt a maximlis csoportlétszám 20 fő, efölött a tárlatvezetéseket csoportbontásban tartjuk.

Diák csoportok számára

Múzeumpedagógusunk által vezetett programunk tartalmas és egyben izgalmas szórakozást kínálnak az óvodáskortól a középiskolás korosztályig. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő előadás során a gyerekek megismerhetik a Balaton természeti kincseit és kulturális örökségét. Egy tárlatvezetés 10-30 fős csoportoknak 60 percig tart. A tárlatvezetési díj magyar nyelven 4.500 Ft/csoport. Az ideális tárlatvezetés miatt a maximlis csoportlétszám 20 fő, efölött a tárlatvezetéseket csoportbontásban tartjuk.

Privát látogatás

Képzeld el, milyen csodálatos lenne sétálni a Múzeum termeiben csak barátaiddal vagy kollégáiddal! Sehol egy lélek. A Balatoni Múzeumban kérhetünk ilyen látogatást is, örömmel nyitjuk meg a Múzeum kapuit hétfőn vagy a rendes nyitvatartási időn kívül kérésre. További információkért kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!