LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

Szeretne mélyebb ismereteket szerezni kiállításainkról csoportos légkörben?

Foglaljon tárlatvezetést, és hagyja, hogy múzeológus kollégáink beavassák a Balaton titkaiba. Foglalásért vagy további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A csoportok kevesebbet fizetnek

Legalább 10 fős csoportokra kedvezményes belépési díj vonatkozik. A belépőjegy árainkról további információk itt találhatók. A csoportos látogatásokat érdemes előre bejelenteni.

Vezetett túrák csoportok számára

Tapasztalt múzeumi előadóink szívesen végigkísérik Önt a múzeumunk állandó kiállításain. Feltárják a Balaton titkait, lenyűgöző történeteket mesélnek, ráirányítják a figyelmet a legérdekesebb tárgyakra. Egy tárlatvezetés 10-30 fős csoportoknak 60 percig tart. A tárlatvezetési díj magyar nyelven 7.000 Ft/csoport, angol és német nyelven 10.000 Ft/csoport.

Vezetett túrák diákok számára

Múzeumpedagógusunk által vezetett programunk tartalmas és egyben izgalmas szórakozást kínálnak az óvodáskortól a középiskolás korosztályig. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő előadás során a gyerekek megismerhetik a Balaton természeti kincseit és kulturális örökségét. Egy tárlatvezetés 10-30 fős csoportoknak 60 percig tart. A tárlatvezetési díj magyar nyelven 3.500 Ft/csoport.

Privát látogatás

Képzelje el, milyen csodálatos lenne sétálni a Múzeum termeiben csak barátaival vagy kollégáival. Sehol egy lélek. A Balatoni Múzeumban kérhetünk ilyen látogatást is, örömmel nyitjuk meg a Múzeum kapuit hétfőn vagy a rendes nyitvatartási időn kívül kérésre. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.