LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

Csoportos látogatóknak szervezett túra keretében javasoljuk a Balaton titkait felfedezni. Foglalásért érdemes előre felvenni velünk a kapcsolatot.

Szervezett foglalkozások

10 vagy annál nagyobb csoportok számára, akik szervezett túra keretében látogatják a Balatoni Múzeumot, kedvezményes belépési díjat kínálunk. Sőt, minden 20-30 fős csoportoknak egy ingyenes belépőjegyet adunk ajándékba idegenvezetőjük vagy sofőrjük részére.

A csoportok érkezéskor a bejárat melletti pénztárnál fizethetnek készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Alternatív megoldásként fizetni egyösszegben előre utalással is lehetséges, amely után számlát állítunk ki.

Szeretjük az előre bejelentett látogatásokat

Nagyon örülünk annak, ha előre tudjuk, ha 10 vagy annál nagyobb csoport látogat meg minket. Ezért kérjük a csoportokat, hogy értesítsenek bennünket jövőbeli látogatásukról.

Szeretjük a rendszeres látogatókat

Rendszeresen látogatja Múzeumunkat csoportokkal? Ezt igazán értékeljük! Talán meg is szervezhetnénk Önnek néhány testreszabott foglalkozást? Ha többet szeretne megtudni, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Az ideális csoportméret

Szeretnénk tájékoztatni az idegenvezetőket és csoportokat, hogy a látogatócsoport ideális száma legfeljebb 20 fő. Ennek azaz oka, hogy néhány termünk túl kicsi ahhoz, hogy nagyobb csoportok is élvezhessék a kiállítást. 20 fő fölött a tárlatvezetést csoportbontásban oldjuk meg. Fontos, hogy a tárlatvezetési díjat csoportonként kell fizetni.

Parkolás busszal

Az autóbusszal érkező csoportok előre egyeztetett időpontban közvetlen a Múzeum előtt is leszállhatnak. A buszsofőr ezt követően parkolhat a Múzeum melletti utcák valamelyikében. Érdemes érkezés előtt felvenni velünk a kapcsolatot, hogy biztosan legyen parkoló helye a busznak.

Emlékérme

Készítsétek el saját kezűleg múzeumi emlékérmeteket!

Az aulában található présgép használatához kérjétek a múzeumi dolgozók segítségét!

Ára: 300 Ft