LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00

Ha csoportosan érkeztek, szívesen segítünk felfedezni a Balaton titkait! Tájékozódjatok tárlatvezetésinkről, gyerekeknek szóló foglalkozásainkról, és vegyétek fel velük a kapcsolatot!

Csoportok bejelentése

A foglalkozások, tárlatvezetések megszervezéséhez fontos, hogy előre tudjunk tervezni, így kérjük a csoportok előzetes bejelentését! A szabad időpontokkal kapcsolatban a +36 83 312 351-es telefonszámon lehet érdeklődni. Fontos, hogy a csoport érkezését e-mailben, az info@balatonimuzeum.hu címen is szükséges jelezni, amelyről kollégáink visszaigazolást küldenek! Amennyiben esetleg nem érkezik visszaigazolás, érdemes telefonálni, vagy oldalunkon keresztül felvenni velünk a kapcsolatot!

Szervezett foglalkozások

Minden 15 fő feletti csoportnak biztosítunk 1 darab ingyenes belépőjegyet idegenvezetőjük vagy sofőrjük részére.

A csoportok érkezéskor a bejárat melletti pénztárnál fizethetnek készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Alternatív megoldásként fizetni egyösszegben előre utalással is lehetséges, amely után számlát állítunk ki.

Az ideális csoportméret

Szeretnénk tájékoztatni az idegenvezetőket és csoportokat, hogy a látogatócsoport ideális száma legfeljebb 20 fő. Ennek az az oka, hogy néhány termünk túl kicsi ahhoz, hogy nagyobb csoportok is élvezhessék a kiállítást. 20 fő fölött a tárlatvezetést csoportbontásban oldjuk meg. Fontos, hogy a tárlatvezetési díjat csoportonként kell fizetni.

Parkolás busszal

Az autóbusszal érkező csoportok előre egyeztetett időpontban közvetlen a múzeum előtt is leszállhatnak, a buszsofőr ezt követően parkolhat a múzeum melletti utcák valamelyikében. Szeretnénk segíteni a parkolóhely biztosításában, így kérjük, hogy jelezzék előre, ha külön busszal érkeznek!

Közös emlék a kirándulásról

Készítsétek el saját kezűleg múzeumi emlékérmeteket!

Az aulában található présgép használatához kérjétek a múzeumi dolgozók segítségét!

Ára: 400 Ft