LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00

Ezen oldalon összegyűjtöttünk minden olyan információt, ami egy látogatással kapcsolatban kérdésként felmerülhet.

Aktuális programok, kiállítások

A Balatoni Múzeum aktuális programlistájában részletes információt találhatunk az állandó és időszaki kiállításokról és egyéb rendezvényeinkről!

Bővebb információ: családoknak, csoportoknak, iskoláknak.

Nyitvatartás

Egész évben várjuk látogatóinkat! Nyári szezonban minden nap 9:00-17:00 óra között, szezonon kívül keddtől szombatig szintén 9:00-17:00 óra között. Nyitvatartásról bővebben itt olvashat.

Megközelítés és parkolás

Keszthelyen, a Múzeum utca 2. cím alatt várjuk a látogatókat, a Múzeum bejárata a Kossuth utca felől nyílik. Ha már Keszthelyen vagyunk, gyalog nagyon könnyen megközelíthető a Múzeum. A város szívét jelentő főtértől induljunk el a Kossuth utcán a sétáló utcával – azaz a Festetics Kastéllyal – ellentétes irányba. Kb. 10 perces séta vár ránk, a Múzeum jellegzetes épülete már messziről könnyen kiszúrható.

Bővebb információ: ha busszal, vonattal vagy autóval érkezünk.

Belépőjegyek

Árainkról bővebb információ itt található.

Tárlatvezetés

Szeretne mélyebb ismereteket szerezni kiállításainkról csoportos légkörben? Foglaljon tárlatvezetést, és hagyja, hogy muzeológus kollégáink beavassák a Balaton titkaiba!

Fényképezés

A Balatoni Múzeum örömmel engedélyezi a fényképezést. Ne habozz megosztani kedvenc fényképedet, különösen a közösségi médiában! Kérlek, használd a #balatonimuzeum hashtaget!

Fotózni csak vaku nélkül lehetséges, illetve a balesetek elkerülése érdekében az állványokat csak előzetes engedélyekkel szabad használni! A fotók kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

Látogatói feltételek

A látogató feltételeinek elolvasásához kattintson ide!