LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

Ezen oldalon összegyűjtöttünk minden olyan információt, ami egy látogatással kapcsolatban kérdésként felmerülhet.

Aktuális programok, kiállítások

A Balatoni Múzeum aktuális programlistájában részletes információt találhatunk az állandó és időszaki kiállításokról és egyéb rendezvényeinkről!

Bővebb információ: családoknak, csoportoknak, iskoláknak.

Nyitvatartás

A Balatoni Múzeum egész évben várja látogatóit hétfő és vasárnap kivételével minden nap 9:00-17:00 óra között. Nyitvatartásról bővebben itt olvashat.

Megközelítés és parkolás

A Balatoni Múzeum Keszthelyen, a Múzeum utca 2. cím alatt várja a látogatókat. Ha már Keszthelyen vagyunk, gyalog nagyon könnyen megközelíthető a Múzeum. A város szívét jelentő főtértől induljunk el a Kossuth utcán a sétáló utcával, azaz a Festetics Kastéllyal ellentétes irányba. Kb. 10 perces séta vár ránk, a Múzeum jellegzetes épülete már messziről könnyen kiszúrható.

Bővebb információ: ha busszal, vonattal vagy autóval érkezünk.

Belépőjegyek

Belépőjegy áraink egész évben érvényesek: felnőttnek 1.400 Ft, diáknak és nyugdíjasnak 700 Ft. Családoknak és csoportoknak kedvezményes belépődíjat is biztosítunk. Árainkról bővebb információ itt található.

Tárlatvezetés

Szeretne mélyebb ismereteket szerezni kiállításainkról csoportos légkörben? Foglaljon tárlatvezetést, és hagyja, hogy múzeológus kollégáink beavassák a Balaton titkaiba.

Fényképezés

A Balatoni Múzeum örömmel engedélyezi a fényképezést. Ne habozzon megosztani kedvenc fényképeit, különösen a közösségi médiában! Kérlek használd a #balatonimuzeum hashtaget!

Fotózni csak vaku nélkül lehetséges. A balesetek elkerülése érdekében az állványokat csak előzetes engedélyekkel szabad használni. A fotók kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

Látogatói feltételek

A látogató feltételeinek elolvasásához kattintson ide.