LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
0

Ezen oldalon összegyűjtöttünk minden olyan információt, ami egy látogatással kapcsolatban kérdésként felmerülhet.

Aktuális programok, kiállítások

A Balatoni Múzeum aktuális programlistájában részletes információt találhatunk az állandó és időszaki kiállításokról és egyéb rendezvényeinkről!

Bővebb információ: családoknak, csoportoknak, iskoláknak.

Nyitvatartás

Egész évben várjuk látogatóinkat! Nyári szezonban minden nap 9:00-17:00 óra között, szezonon kívül keddtől szombatig szintén 9:00-17:00 óra között. Nyitvatartásról bővebben itt olvashat.

Megközelítés és parkolás

Keszthelyen, a Múzeum utca 2. cím alatt várjuk a látogatókat, a Múzeum bejárata a Kossuth utca felől nyílik. Ha már Keszthelyen vagyunk, gyalog nagyon könnyen megközelíthető a Múzeum. A város szívét jelentő főtértől induljunk el a Kossuth utcán a sétáló utcával – azaz a Festetics Kastéllyal – ellentétes irányba. Kb. 10 perces séta vár ránk, a Múzeum jellegzetes épülete már messziről könnyen kiszúrható.

Bővebb információ: ha busszal, vonattal vagy autóval érkezünk.

Belépőjegyek

Belépőjegy áraink egész évben érvényesek: felnőtteknek 1.400 Ft, diákoknak (26 éves korig) és nyugdíjasoknak 700 Ft. Családoknak és csoportoknak kedvezményes belépődíjat is biztosítunk. Árainkról bővebb információ itt található.

Tárlatvezetés

Szeretne mélyebb ismereteket szerezni kiállításainkról csoportos légkörben? Foglaljon tárlatvezetést, és hagyja, hogy muzeológus kollégáink beavassák a Balaton titkaiba!

Fényképezés

A Balatoni Múzeum örömmel engedélyezi a fényképezést. Ne habozz megosztani kedvenc fényképedet, különösen a közösségi médiában! Kérlek, használd a #balatonimuzeum hashtaget!

Fotózni csak vaku nélkül lehetséges, illetve a balesetek elkerülése érdekében az állványokat csak előzetes engedélyekkel szabad használni! A fotók kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

Látogatói feltételek

A látogató feltételeinek elolvasásához kattintson ide!