LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00
2021. november 4.

Tisztelt közgyűjteményi szakértők!

2020-ban a Monguz Kft. rengeteg energiát fektetett a meglévő intézményi szolgáltatásokon túlmutató lehetőségekbe. Az elmúlt időszak nehézségei ellenére több ezer órányi fejlesztés és kutatás van a hátunk mögött, melynek köszönhetően cégünk új ismeretekre és termékekre tett szert. Most ezen ismereteket és fejlesztéseket szeretnénk megosztani Önökkel!

Útnak indulunk…
…hiszen szeretnénk végre kilépni a pandémia folyományaként kialakult kényszerű online létből. Az ősz folyamán a fent említett tapasztalati tőkét egy szakmai tematikus nap keretében osztjuk meg, melynek központi témája a Közösség- és közönségépítés digitális eszköztára. Szeretnénk, ha a rendezvény egyúttal egy szakmai fórum lenne, ahol a partnerintézmények a témához kapcsolódó szakmai tapasztalatok megosztására, beszélgetésre és találkozásra is lehetőséget kapnak.

A program tematikája rímel az október 7-én meghirdetett Petőfi Sándor emlékévhez kapcsolódó pályázati lehetőség altémáira, melyek többek közt időszaki és virtuális kiállítások megvalósítását, illetve kulturális tartalmak digitális feldolgozását és bemutathatóvá tételét támogatják. Úgy gondoljuk, hogy a tematikus napon bemutatott fejlesztések inspirációt adhatnak a pályázni kívánó
intézményeknek ötleteik megvalósításában.

Várunk mindenkit szeretettel!
Regisztráció és részletes program