0

Zala megye és a Mura vidék természeti szépségei és horgászati lehetőségei

faunaflórahorgászatZala és Mura

Ez a könyvecske azért készült, hogy az Olvasóban kedvet ébresszen a gyönyörű zalai tájak és Mura-vidék felkereséséhez…

1 800 Ft

Leírás

“Ez a könyvecske azért készült, hogy az Olvasóban kedvet ébresszen a gyönyörű zalai tájak és Mura-vidék felkereséséhez. A szlovén és magyar határrégiónak ez a két, egymáshoz kapcsolódó, vizekben és más természeti értékekben igen gazdag vidéke ma már mindkét oldalon könnyen látogatható. Itt minden kedves vendéget szeretettel várunk, de főként azokat a kisebb csoportokat, családokat, iskolai osztályokat, horgászokat, természetbarátokat, madármegfigyelőket bátorítjuk, akik számára a háborítatalan természettel való találkozás örömet okozhat… A könyv megjelenését az EU Interreg III/A programja keretében támogatta. Szeretnénk, ha ez a könyvecske segítene természeti értékeink megismerésében, és kedvet adna bakancsos túrákhoz és egy-egy újabb izgalmas horgászhely felkereséséhez. Jó túrázást, jó fogást! (Bercsényi Miklós projektvezető)

További információk

Tömeg 0.461 kg
Méretek 21.3 × 1.3 × 15.2 cm
ISBN

ISBN szám nélküli könyv

Szerző

Bercsényi Miklós, Bódis Judit, Bódis Márk, Borut Pracek, Cservenka Dóra, Ernszt Tamás, Kóbor Balázs, Megyer Csaba, Merth János, Paprika Anikó, Szeglet Péter

Kiadó

Pannon Egyetem

Kiadás éve

2007

Megjelenés dátuma

2007

Kiadás

Első kiadás

Nyelv

magyar

Oldalszám

188

Kötés

keménytáblás

Borító

1-1 fotó "Folyók, tavak, halak" címmel

Fontos információ a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a koronavírus miatti rendkívüli helyzetre való tekintettel
a Balatoni Múzeum 2020. március 31-ig bezárja összes kiállítását, látogatókat nem fogad. Bővebb információt itt olvashat.