LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00
2022. február 25. weboldalÉv honlapjakultúra kategóriakülöndíjKeszthelyBalatoniBalatoni Múzeum2021múzeumdíj

Balatoni Múzeum - Az év honlapja Különdíj 2021

20. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legnagyobb hazai digitális versenye, Az Év honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen rekordszámú, összesen 331 nevezés érkezett.

A jubileumi évben a weboldalak mellett a digitális-technológiai fejlesztések kerültek a középpontba. Az idei pályázatot a Magyar Marketing Szövetség a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával írta ki.

A Balatoni Múzeum Kultúra kategóriában Különdíjat nyert. A zsűri értékelése szerint:

A Balatoni Múzeum honlapja nagyon erős tartalommal és mobiltechnológiával jelent meg. A weboldal tartalma mennyiségben és minőségben is kiemelkedik a magyar vidéki múzeumok sorából, továbbá nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ezért a szakmai zsűri véleménye alapján Kultúra kategóriában a Balatoni Múzeum weboldala Különdíjat érdemelt ki!

Balatoni Múzeum - Az év honlapja Különdíj 2021

Balatoni Múzeum - Az év honlapja Különdíj 2021

Balatoni Múzeum - Az év honlapja Különdíj 2021

Made in Keszthely

A Múzeum weboldala igazi városi produktum, hiszen a keszthelyi Bábelhal Webstudio fejlesztette. Itt még nincs vége: a versenyen a HELLO Keszthely mobilapp-pal Az év kreatív megoldása díj mellett városunk elnyerte a fődíjat, azaz az Abszolút díjat is.