LogoBalatoni MúzeumBábelhal WebstudioTelepít
00

Zala Európában

fotóművészettermészeti kincsekútikalauzZala megye

…erdők borította, patakok szabdalta kedves dombvidék a Mura folyó és a Balaton között, több száz apró falu a völgyek mélyén, dombtetőkön, szőlőhegyek messziről csalogató fehér pincékkel, sok évszázados apró templomok – ez Zala…

5000 Ft

3 készleten

Leírás

…erdők borította, patakok szabdalta kedves dombvidék a Mura folyó és a Balaton között, több száz apró falu a völgyek mélyén, dombtetőkön, szőlőhegyek messziről csalogató fehér pincékkel, sok évszázados apró templomok – ez Zala.

Egy barátságos vidék, amely több mint kétezer éve őrzi nevét, egy vidék, ahol otthont találtak és otthont találnak az emberek. Egy vidék, amely megkap, gyönyörködtet, hívogat, sőt visszahív. Felfedezésre vár, ezer csodát rejt, nemcsak a messziről érkezettnek, hanem az itt lakóknak is.

Mindig változik, évszakokkal, napszakokkal, hangulatokkal. Hogyan lehet mindezt legjobban érzékeltetni, megragadni, megőrizni és másoknak átadni?

A fényképezőgéppel, s azzal bánni tudó emberrel, aki itt él, s mindig ott van mindenhol, hogy megragadja ami szép, ami érték.

(Vándor László)

További információk

Tömeg 1,661 kg
Méretek 33 × 2 × 24,5 cm
Szerző

Dr. Vándor László, Mészáros T. László

Kiadó

Mészi Fotó

Kiadás éve

2007

Megjelenés dátuma

2007

Kiadás

Második, bővített kiadás

Nyelv

angol, magyar, német

Oldalszám

208

Kötés

keménytáblás

Borító

A borítón légifelvétel akeszthelyi kastélyról, Balatonnal a háttérben